Al jaren de vertrouwde partner in de ruitersport.


Passie voor paarden en de ruitersport is dé drijvende kracht!

Als gevestigde naam ben ik er trots op om al jaren een begrip te zijn voor ruiters en paardenliefhebbers. Ik sta klaar om de behoeften van mijn klanten te begrijpen en te vervullen. In de loop der jaren heb ik mijn kennis en expertise in zadels en menspullen uitgebreid en verfijnd waardoor ik u het best mogelijke advies kan geven. 


De Heimolen

Ruiters' keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Kundig en eerlijk advies

Aldo van Groenigen

Eigenaar de Heimolen Ruitersport

Ik ben gediplomeerd ORUN instructeur en heb jarenlange wedstrijdervaring in zowel dressuur, springen als eventing. Mijn liefde voor de ruitersport deel ik graag met kinderen, volwassenen of rijverenigingen. Ik heb veel geduld en vooral veel ervaring met mensen die angstig en niet zelfverzekerd zijn.